27-vuotias Brentford-tähti Ivan Toney palasi pitkän pelikiellon jälkeen kehiin ja laukoi saman tien pallon maaliin.

Brentford kaatoi kotikentällään Nottinghamin numeroin 3-2 (1-1) Valioliigassa lauantaina.

Kyseessä oli odotettu matsi, sillä toukokuusta 2023 saakka pelikiellosta vedonlyöntirikkomusten takia ollut Brentfordin ykköshyökkääjä Ivan Toney palasi kentille. Hän pelasi kapteeninnauha käsivarressaan heti täydet 90 minuuttia ja laukoi maalin!

Ottelua oli pelattu 19 minuuttia, kun Toney laukoi vapaapotkun nätisti muurin ohi verkkoon, 1-1. Vaparia ennen Toney siirteli palloa hieman kyseenalaisesti huijaten.

KATSO MYÖS: Video: Middlesbroughin Marcus Forss tälläsi tyylikkään tasoitusmaalin Mestaruussarjassa