Äskettäin rajun selkäsaunan Liverpoolilta saanut Manchester United palasi kentille ryhdikkäänä Eurooppa-liigassa.

Manchester United kaatoi kotikentällään Real Betisin numeroin 4-1 (1-1) Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosassa torstai-iltana.

Marcus Rashford vei isännät johtoon heti 6. minuutilla. Betisin Ayoze Perez kuitenkin tasoitti reilun puolen tunnin pelin jälkeen taukonumeroiksi 1-1.

Unitedin 23-vuotias brassihyökkääjä Antony laukoi voittomaaliksi jääneen kauniin 2–1-osuman 52. minuutilla. Kapteeni Bruno Fernandes osui muutamia minuutteja myöhemmin, ja Wout Weghors teki 82. minuutilla loppunumeroiksi 4-1.

Bayer Leverkusen puolestaan voitti kotikentällään Ferencvarosin numeroin 2-0 (1-0). Bayerin kapteeni Lukas Hradecky piti hienosti nollat isäntien maalinsuulla. Neljännesvälierien toiset osaottelut pelataan tulevana torstaina 16. maaliskuuta.