ManU haki upean vierasvoiton ja pudotti PSG:n Mestarien liigasta!

Manchester United haki uskomattomasti tarvittavan ison vierasvoiton ja pudotti PSG:n Mestarien liigasta!

ManU voitti vieraskentällä Paris Saint-Germainin numeroin 1-3 (1-2) Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa. Muutama viikko sitten pelattu avausosaottelu päättyi PSG:n 0-2-vierasvoittoon, joten ManU etenee puolivälieriin vierasmaalisäännön turvin yhteismaalein 3-3!

Kaiken lisäksi Unitedilta puuttui kokoonpanosta lukuisia runkopelaajia, etunenässä Paul Pogba. Nuori ja nälkäinen ManU sai kuitenkin unelma-alun, kun Romelu Lukaku osui heti 2. minuutilla. Pariisilaisten Juan Bernat kuitenkin tasoitti 12. minuutilla, mutta Lukaku osui uudestaan 30. minuutilla.

PSG hallitsi ottelua ja oli etenemässä jo jatkoon, mutta aivan ottelun lopussa ManU sai rankkarin, jonka Marcus Rashford (kuvassa) laittoi sisään ja ManU etenee jatkoon! Ole Gunnar Solskjaerin luotsaama joukkue teki melkoisen ihmeen!

— —
KATSO MYÖS: Video: Mario Balotelli teki maalin ja kuvasi tuuletuksen IG Storyynsa saman tien!