Frankfurtin hyökkäysiloittelu jatkuu?

Torstai ja Eurooppa-liiga, mikäpä sen maistukaisempaa. Euroopan kakkossarjan orgiat alkavat vähitellen kiihtyä kohti kliimaksiaan, mikä näkyy myös kokoonpanoissa puhumattakaan liukarien tasosta.

Frankfurtin hyökkäyspelaaminen on ollut varsinkin kotiviheriöllä mieluisaa katseltavaa läpi kauden, enkä näe joukkueen peruuttelevan tänäänkään, kun vastaan asettuu ailahtelevissa tiloissa vaelteleva Inter. Frankfurt on jäänyt tällä kaudella kotinurmellaan maaleitta ainoastaan kerran (Frankfurt-Bayern München 0-3), joukkueen kotoisen sarjan kotimatseissa on väännetty maaleja keskimäärin 3,6 per peli.

Pelkästään kotijoukkue on sylkenyt omalla nurmellaan byyrejä keskimäärin 2,3 per matsi, joten hyökkäystehoista vastaavien Jovicin, Hallerin sekä Rebicin voidaan katsoa olleen nätisti tulilla läpi kauden. Kolmessa viimeisessä ottelussa maalinteossa onnistuneen Rebicin yllä liikkuu pieniä pelikuntokysymyksiä, muutoin joukkueen yläkerran ässät ovat iskussa. Puolustuspäässä luutiva Abraham sekä muutama pitkäaikaispotilas ovat edelleen varmuudella nokkahuiluosastolla.

Interin viime aikojen pelaaminen on ollut puolittaista vuoristorataa; joukkuen hävisi häntäpään Bolognalle kotonaan 0-1, voitti sen jälkeen neljä seuraavaa mittelöään, pelasi Fiorentinan kanssa vieraissa tasan 3-3, mutta onnistui taas sen jälkeen ottamaan dunkkuun Cagliarilta. Puolustuspää pelaa ajoittain mallikkaasti, mutta välillä oma reppu soi aivan liian helposti. Mikä mahtaakaan olla tänään tilanne kotonaan rajusti hyökkäävän Frankfurtin vieraana?

Inter lähtee matsiin ilman jo pidempään poissa ollutta puolustajaansa Vrsaljkoa, myös pitkään huilannut hyökkääjä Keita on edelleen sivussa. Keskikentällä hääräävien Gagliardinin, Marion, Nainggolan ja Icardin pelaaminen on vielä pienoinen arvoitus, mutta eiköhän veivareita kentällä mahdollisuuksien mukaan raavita. Icardin tämänhetkisestä fiilispohjasta tosin voidaan olla montaa mieltä.

Pelivalinta

Frankfurt haluaa varmasti työstää maalin tai kaksi kotiareenallaan, sillä Interin luola ei ole mitenkään ylitsehuokuvan kiva paikka pelata. Frankfurtin matseissa reppu heiluu niin kovin usein molemmissa päissä, joten odotan näkeväni myös tänään maaleja. Inter yrittänee lähteä myräkkään alakertaa tiivistäen, mutta Frankfurtin varsin mahdollinen ensimmäisen puoliajan byyri availee peliä myös vieraiden osalta hieman enemmän.

Yli 2,5 maalista tarjottu kerroin 1,94 kelpaa meikäläisen lapulle – itse asiassa kaikki lukeman 1,86 ylittävä kelpaa lirpakkeelle. Sitten vain käsiä konehuoneeseen ja odottelemaan, miten panokselle käy.

Pelionnea kaikille pelaileville.

Lisää Eurooppa-liigakertoimia tästä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän