Manchesterissä ovi käy – Wilfried Bony ja Samir Nasri lainattiin pois

manchester city_badge

Pep Guardiolan valmentama Manchester City lainasi eilen maalivahti Joe Hartin Torinoon. Nyt manchesteriläiset lainasivat myös parasta kuntoaan etsivän Samir Nasrin ja floppihankinta Wilfried Bonyn muualle.

Manchester Cityllä on varaa lainata kovan tason pelaajia pois. Englannin ykkösmaalivahti Joe Hart lähti eilen Serie A:n Torinoon. Arsenalista 29 miljoonalla eurolla viisi vuotta sitten hankittu Samir Nasri ei myöskään mahtunut Pep Guardiolan suunnitelmiin.

29-vuotias huipputaitava Nasri saapui Cityn kesäharjoituksiin ylipainoisena ja siitä lähtien ranskalainen on joutunut noudattamaan tiukkaa kuntokuuria. Guardiola antoi sunnuntain West Ham -ottelussa Nasrille hieman peliaikaa. Nasrin lyhyestä visiitistä kentälle tuli lähinnä mieleen esittelytilaisuus, jossa tarkoituksena oli näyttää miehen olevan tällä hetkellä selkeästi hyvässä tikissä.

Tänään mies solmikin loppukauden mittaisen lainasopimuksen La Ligan Sevillan kanssa. Sevillassa Nasrilla on hyvä mahdollisuus saada reippaasti peliaikaa, johon miehen taidot eittämättä riittävät.

Toinen City -pelaaja, joka viettää loppukauden muualla on kärkimies Wilfried Bony. Puolitoista vuotta sitten Swanseasta yli 30 miljoonalla eurolla hankittu Bony on ollut Cityssä pelkkä täytemies ja todellinen floppihankinta.

Härkämäinen Bony on parhaimmillaan Valioliigahyökkääjän prototyyppi. Norsunluurannikkolainen on nopea, iso, vahva sekä erittäin monipuolinen piikki. Nyt mies siirtyi loppukaudeksi Mark Hughesin valmentamaan Stokeen, jossa entinen Hollannin liigan maalikuningas tullee saamaan rutkasti peliaikaa. Stokessa Bonysta on varmasti paljon iloa, sillä mies on erittäin hyvä hyökkääjä.

Kummankaan pelaajan lainasopimuksista ei ole tihkunut mediaan satavarmaa tietoa kuka pelaajien palkat maksaa. Todennäköisesti suurimman osan niin Nasrin, kuin Bonynkin palkoista maksaa lopulta miehet omistava City.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here