HJK mukana EA Sportsin FIFA17 konsolipelissä!

HJK otti Helsingin herruuden – Katso stadin derbyn koosteHJK on haluttu ensimmäisenä suomalaisjoukkueena mukaan maailman suurimpaan jalkapallovideopeliin EA SPORTS FIFA:aan. Seuran monivuotinen menestys Suomessa ja Euroopassa sekä laaja fanipohja ovat syynä pelijätin kiinnostukseen ja yhteistyön aloittamiseen.

Uudessa EA SPORTS FIFA 17:ssa pelaaja voi siis nyt valita peliin myös HJK:n joukkueen. Atom Tanaka, Sebastian Sorsa, Sebastian Dahlström, Alfredo Morelos ja muut HJK-tähdet antavat faneille mahdollisuuden elää omaa futistarinaansa ammattifutaajan näkökulmasta.

Peli tulee myyntiin 29. syyskuuta samaan aikaan kaikkialla Euroopassa. HJK:lla on myös oma Club Edition, sinivalkoisilla kansilla.

Uuden version pelilliset innovaatiot muuttavat koko sitä tapaa, millä pelaajat liikkuvat ja ajattelevat, interaktioivat fyysisesti vastustajien kanssa ja tekevät hyökkäyksen. Fanit hallitsevat jokaista hetkeä pelikentällä. Tuhannet uudet animaatiot ja fokusteknologia antaa FIFA 17 -pelille mahdollisuuden tarjota aitoa toimintaa ja hyökkäämisen jännitystä.

– FIFA on klassikko, jota odottavat niin nuoret kuin vanhemmatkin jalkapallon ystävät. On hienoa, että eurooppalaisten huippujoukkueitten joukossa on nyt valittavana myös HJK Helsinki. Tämä on seuralle, faneillemme ja tietysti myös pelaajillemme hieno juttu ja lisää tunnettuuttamme ja kiinnostavuuttamme aivan uusille kohderyhmille, toteaa HJK:n markkinointijohtaja Sari Mikkonen-Mannila.

HJK on vuonna 1907 perustettu Suomen menestynein jalkapalloseura. HJK on voittanut Suomen mestaruuden 27 kertaa ja Suomen Cupin 12 kertaa. HJK:ssa on noin 3000 omaa junioripelaajaa.

Lähde: HJK:n verkkosivujen uutinen

Veikkausliiga otteluennakko - Puoliaika.com - Coolbet

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän