Man United isännöi Arsenalia maanantain huippupelissä

Man United saa vastaansa Old Traffordille vanhan tutun vihollisen Arsenalin. Kotijoukkue on melkoisessa kriisissä, eikä tänään suurta muutosta kurssiin ole luvassa. Pelivihjeessä hyökätään Arsenalin kelkkaan.

Valioliigan seitsemäs ottelukierros pistetään pakettiin melkoisella klassikolla. Man United ja Arsenal ovat pelanneet unohtumattomia matseja vuosien saatossa, joten odotukset näihin peleihin ovat aina korkealla.

Joukkueilla oli hyvin erilainen edellisviikko. Englannin liigacupissa molemmat saivat vastaansa alempien sarjatasojen joukkueet. ManU pelasi League Onessa pelaavan Rochdalen kanssa tasatuloksen, mutta eteni pilkkujen kautta jatkoon. Arsenal kylvetti Nottingham Forestia sen sijaan tylysti lukemin 5-0.

ManU on sekasortoinen joukkue tällä hetkellä. Ole Gunnar Solskjaerilla ei ole ihannekokoonpanoa käsissään, eikä joukkueen viimeaikaiset otteet ole faneja miellyttäneet. Loukkaantumislista on raju, sillä Anthony Martialin poissaolon lisäksi myös Marcus Rashfordin ja Paul Pogban pelikunto on vielä täysin epävarmaa. Etenkin Pogban mahdollinen puuttuminen vaikuttaa Unitedin pelinrakenteluun huomattavasti.

Arsenalin leirissä ei samanlaisia loukkaantumishuolia ole. Ranskalaishyökkääjä Alexandre Lacazette kärsii nilkkavammastaan, eikä tänään pelaa. Muutoin Unai Emeryllä on käytettävissään paras miehistö. ManU-puolustuksella voi tulla kiireinen ilta Pierre-Emerick Aubameyangin kanssa. Gabonilainen on aloittanut kauden pirteästi. Viime kaudella maalikuninkaan titteliin riittäneet 22 maalia ovat saaneet jatkoa, kun kuuteen peliin on syntynyt kuusi maalia.

Pelivihjeessä haetaan Arsenalille voittoa, ottaen kuitenkin mahdollisen tasapelin uhan pois. Old Traffordilla Arsenal ei ole voittoa juhlinut vuosikausiin, mutta nyt siihen on erinomainen mahdollisuus. ManU ei ole maalinteossa onnistunut viime otteluissa alkuunkaan, kun taas Arsenalin hyökkäyksessä ruuti on ollut kuivaa. Kun ottaa huomioon vielä ManU-leirin mahdolliset pahat poissaolot, on helppo uskoa Arsenaliin tänään.

Pelivihje: Arsenal, tasapeli ei vetoa (2.12 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: 18-vuotias suomalaislupaus debytoi Hollannin Eredivisiessä

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here