Malmö jatkaa hyvää virettään

Malmö sai kasvatettua aavistuksen verran kaulaa Allsvenskanin kärjessä viime viikonloppuna. Pahimmat takaa-ajajat menettivät pisteitä ja Etelä-Ruotsin ylpeys otti mainion 5-0 voiton AFC Eskilstunasta. Tänään vastaan asettuu GIF Sundsvall, jonka vire on kohtalaisen surkea. 

Sundsvall oli tappioputkessa, kunnes sai ryöstettyä AIK Tukholmalta pisteen kotiottelussaan. Tänään on tiedossa vaikea vieraspeli ja edes pisteen, saati maalin saaminen tulee olemaan valtava aita ylitettäväksi. Linus Hallenius on joukkueen paras maalintekijä kuudella osumalla ja hänen harteilleen on paljon tähänkin otteluun ladattu. Malmö on päästänyt vain kahdeksan maalia kuluneella sesongilla, mikä on Allsvenskanin vähiten.

Malmö on ollut alkukaudesta niin vakuuttava, kuin uskalsi odottaakin. Yksi tappio kuitenkin yhteentoista peliin on mahtunut. Se oli näiden joukkueen aiempi keskinäinen huhtikuulta, kun Malmön kauden ensimmäinen vierasottelu päättyi Sundsvallin yllättävään 3-1 voittoon. Vire on kuitenkin kotikentällä Swedbank Stadionilla ollut todella vakuuttava ja voittoja on tullut toinen toisensa perään. Maaleja on mätetty kovasti, jonka myötä pelivalinnaksi kohdistuu maali molemmilla puoliajoilla.

Malmö oli ennen kautta kertoimien puolesta suurin ennakkosuosikki nostamaan mestaruuspokaalia, vaikka viime kausi jäi osittain torsoksi, kun AIK vei mestaruuden Tukholmaan tasaisen suorittamisen ansiosta. Malmö janoaa kuitenkin mestaruuksien tielle palaamista, eikä tämän kaltaisissa otteluissa ole varaa menettää pisteitä.

Pelivalinta: Malmö tekee maalin kummallakin puoliajalla (1.90 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Daniele De Rossi jätti jäähyväiset AS Roman pelaajana – tunteikas ilta Roomassa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here