Espanjassa suuria poliisioperaatioita – La Liga -pelaajia pidätetty sopupelistä epäiltynä!

Espanjassa on tehty sopupeliepäilyihin liittyviä suuria poliisioperaatioita pitkin maanantaita. Pidätettyjen joukossa on myös La Liga -pelaajia.

Marcan mukaan päätekijäksi epäillään Real Madridia vuosina 2002-2007 edustanutta Raul Bravoa, jolla on tilillään myös 14 maaottelua Espanjan paidassa. Vuonna 2017 uransa lopettaneen Bravon epäillään toimineen rikollisjärjestössä, joka pesee rahaa.

Myös La Ligasta kuluvan kauden päätteeksi pudonneen SD Huescan lääkäri Juan Galindo ja puheenjohtaja Agustin Lasaosa ovat pidätettyjen joukossa. Epäiltyjen listalta löytyvät myös Real Valladolidia edustavan Borja Fernandezin, viime kaudella Leedsiä edustaneen Samu Saizin, Deportivo de La Corunan Inigo Lopezin sekä Carlos Arandan nimet. Villarealin sopimuspelaajiin kuuluvaa Saizia ei ole vielä pidätetty, vaan hän on parhaillaan perheensä kanssa lomalla.

Fernandezin lisäksi muitakin Valladolidin pelaajia on haettu kuulusteluihin La Ligan päätöskierroksella pelatun Real Valladolid – Valencia ottelun tapahtumien vuoksi. Brassilegenda Ronaldon omistamalla Valladolidilla ei ollut ottelussa mitään panosta, mutta Valencia sen sijaan tavoitteli vielä Mestarien liigaan oikeuttavaa paikkaa, jonka se myös 2-0 voiton myötä nappasi.

Espanjassa epäillään sopupelirinkiä

https://twitter.com/marca/status/1133313750579204096?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1133313750579204096&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.suomifutis.com%2F2019%2F05%2Fiso-poliisioperaatio-espanjassa-lukuisia-pelaajia-pidatetty-ottelumanipulaatiosta-epailtyna%2F

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – – –

Katso myös: Video: DDR-aikainen kulttiseura nousee Bundesliigaan

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here