Maalivahtisensaatio ei halua jatkaa Milanissa

Siirtoikkuna, siirtouutinen, jalkapallo, pelaajasiirto, puoliaika,

Siirtoikkuna, siirtouutinen, jalkapallo, pelaajasiirto, puoliaika,

Siirtospekulaatiot AC Milanin maalivahtisensaatio Gianluigi Donnarumman ympärillä saivat lisää vettä myllyynsä, kun Milan-toimari Marco Fassone kertoi medialle, että nuorukainen ei aio tehdä jatkosopimusta seuran kanssa.

Gianluigi Donnarumman, 18, perässä olevilla seuroilla nousi vesi kielelle, kun AC Milan julkisti nuoren maalivahdin hylänneen seuran jatkosopimustarjouksen. Veskarilupauksen agentti, pahamaineinen Mino Raiola, tapasi seuran toimitusjohtaja Marco Fassonen ja ilmoitti Milan-pampulle Donnarumman aikeista.

MILAN, ITALY - APRIL 14: In this handout photo provided by AC Milan, New AC Milan CEO Marco Fassone attends a press conferece to unveil AC Milan new owners on April 14, 2017 in Milan, Italy. (Photo by Handout/Getty Images)

”Mino Raiola ilmoitti meille, että Donnarumma on tehnyt päätöksensä, eikä halua tehdä jatkosopimusta kanssamme. Pelaajan tekemä päätös on pitävä.

”Haluan muistuttaa teitä kaikkia, että tekninen johtajamme Massimo Mirabelli teki 10 päivää sitten erittäin houkuttelevan tarjouksen Donnarummalle – joka oli huomattavasti rahakkaampi mitä mediassa spekuloitiin.

”Raiolan mukaan Donnarumma pohdiskeli tarjoustamme, ja teki päätöksen, minkä hän uskoo olevan oman uransa kannalta paras mahdollinen. Donnarumman aika Milanissa päättyy 30.6.2018.

”Luonnollisesti olimme hänen päätöksestään erittäin yllättyneitä ja tilanne jättää kitkerän maun suuhun, sillä olimme laskeneet hänen varaan maalivahtitilanteemme pitkälle tulevaisuuteen. Meidän on vain käännettävä katseet eteenpäin.”

AC Milanille ei jää tämän ilmoituksen jälkeen juurikaan muita vaihtoehtoja, kuin maalivahdin myyminen meneillään olevan kesän aikana. Seura tuskin odottaa 14-vuotiaana noin 300 000€ hinnalla ostamansa maalivahdin sopimuksen päättyvän, jolloin nuorukainen voi siirtyä ilman siirtokorvausta muihin maisemiin.

Vahvimmin Donnarumman perässä ovat Real Madrid, Paris Saint-Germain sekä Manchester United.

Edellinen artikkeliPuoliaika.com otteluennakko: HIFK – PS Kemi
Seuraava artikkeliVideo: Trezeguet viimeisteli ilmiömäisen volleymaalin – Litmanen myös mukana tähdistöottelussa