Alle 21-vuotiaiden EM-karsintojen 2-ryhmän ottelussa nähtiin tiistai-iltana hieno temppu, kun maalivahti puski voittomaalin lisäajalla.

Slovakia kaatoi Islannin numeroin 2-3 (1-0) ja ottelun lopusta ei draamaa puuttunut. Islanti johti ottelua vielä tauolla numeroin 1-0 Albet Gudmundssonin maalilla, mutta Slovakian Lazslo Bemez tasoitti 58. minuutilla.

Lisäajalla nähtiin peräti kolme osumaa. Ensin Tomas Vestenicky vei Slovakian johtoon, mutta heti perään Gudmundsson tasoitti illan toisellaan. Vielä lisäjan lopussa Slovakian 21-vuotias maalivahti Marek Rodak nousi kulmapotkutilanteeseen ja teki 2-3-voittomaalin!