Klassikkovideo: Maalivahti hajamielisenä Bundesliigassa – Stuttgart tekee oman maalin sivurajaheitosta

Bundesliigassa nähtiin syyskuussa 2018 harvinainen osuma, kun VfB Stuttgart teki oman maalin sivurajaheitosta.

VfB Stuttgart kaatoi kotonaan Werder Bremenin numeroin 2-1 (1-0) Saksan Bundesliigassa syyskuun lopulla 2018. Toisella jaksolla nähtiin harvinainen osuma.

Werder Bremenin tasoitusmaali syntyi 68. minuutilla – ja millä tavalla! Stuttgardin laitapakki heitti sivurajaheiton rutiininomaisesti alaspäin omalle maalivahdille Ron-Robert Zielerille, joka kuitenkin oli omissa ajatuksissaan ja havaitsi pallon vasta viime hetkillä.

Kuitenkin Zieler kosketti palloa ja lopulta pallo lirui maaliin asti. Jos hän ei olisi koskettanut palloa, ei myöskään maalia olisi hyväksytty. Zielerin ja Stuttgartin onneksi Gonzalo Castro teki 2-1-voittomaalin vartti ennen loppua.