Maalittomien tasapelien putki poikki – Peru päätti kisat voittoon

Ranskan ja Tanskan nyhjäämä 0-0 tasatulos päätti pitkän maalittomien tasapelien putken jalkapallon MM-kisoissa.

Ranskan ja Tanskan välisestä ottelusta pelättiin ennakkoon tulevan varsin tylsä ja tapahtumaköyhä, sillä molemmille joukkueille tasapeli oli varsin suotuisa tulos. Osviittaa aavistuksille antoi myös Ranskan kokoonpano, jossa nähtiin lähinnä alkukisat vaihdossa istuneita pelaajia. MM-viheriöille pääsivät hölkkäämään muun muassa Steve Mandanda, Presnel Kimpempbe, Steven N´Zonzi sekä Djibril Sidibe.

Ottelun pyörähtäessä käyntiin kävi varsin nopeasti selväksi, että ennakkopelot tapahtumaköyhästä ottelusta kävivät toteen, sillä maalittomaan tasapeliin päättyneessä ottelussa ei juurikaan maalipaikkoja saati tunnekuohuja nähty.

Lähimpänä maalintekoa ottelussa kävi Ranskan Nabil Fekir, jonka tulinen vasemman jalan laukaus painui ottelun toisella jaksolla Kasper Schmeichelin vartioiman maalin sivuverkkoon.

Peru päätti kisat voittoon

C-lohkon toisessa ottelussa kohtasivat Australia ja Peru. Lohkon toisen ottelun päätyttyä tasan menetti ottelu varsinaisen merkityksensä, joten kyseessä oli lähinnä taisto kunniasta ja lohkon jumbosijan välttämisestä.

Päivän ensimmäinen maali nähtiin ottelun 18. minuutilla, kun Watfordin Andre Carrillo pöllytti Australian maaliverkkoa komealla volleyllä. Lopullisen sinettinsä ottelu sai toisen jakson alussa, kun perulaisen jalkapallon elävänä legendana tunnettu Paolo Guerrero tuikkasi pallon ohi Matthew Ryanin.

2-0 voiton myötä Peru nousi sarjataulukossa kolmanneksi, jättäen Australian C-lohkon jumboksi. Molempien kisaurakat päättyivät tähän otteluun, Ranskan ja Tanskan jatkaessa ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle.

– –

Illan otteluissa yhteen iskevät Islanti ja Kroatia sekä Argentiina ja Nigeria. Ennakot illan matseista voit lukea tästä: Argentiinan jatkopaikan kohtalo ratkeaa tiistai-iltana

Maukkaimmat kertoimet illan ratkaisupeleihin tarjoaa Coolbet.