Maaleja Mestarien liigaan

Mestarien liiga ja jokavuotinen nivusten kostuminen… on tämä vaan ihanaa. Lohkovaiheen ensimmäinen kierros tarjoaa maistukaista pälyiltävää, itse tartun nyt kiinni muutamaan panostuksellisesti mielenkiintoiseen kohteeseen. 

Club Brugge – PSG

Belgian mestari pääsee heti varsin kuumottavaan tilanteeseen, kun se vastaanottaa Mauricio Pochettinon maailmantähdet viheriölleen. Vaikka Club Brugge johtaa kotoista liigaa, on sen alkukausi ollut pienoista vuoristorataa, jonka syvin kohta koettiin kaksi viikkoa sitten Gentille kärsityn 6-1 murskatappion muodossa. 

Joukkue pääsee pariisilaisia vastaan suhteellisen ehjällä kokoonpanolla, mutta kun lähtökohtainen tasoero on ilmeinen, saattaa edessä olla vaikea ilta. 

Olemme hyvin lähellä sitä hetkeä jolloin näemme Mbappe-Messi-Neymar -kolmikon kirmaamassa samaan aikaan kentällä. Kenties se hetki on juuri keskiviikkona, ja vaikkei olisikaan, on jokainen edellä mainituista veivareista näillä näkymin kokoonpanossa mukana. PSG:n ryhmässä on poissaoloja, mutta materiaali on niin laaja, että esimerkiksi Verrattin poissaolosta tai Kimbempen mahdollisesta nokkahuilukomennuksesta ei tarvitse olla liian huolissaan. 

Pelivalinta

Tasoero on selkeä, ja PSG alkaa vähitellen saada hyökkäyskalustoaan kasaan. Belgialaisryhmä vetää varmasti pakkaansa alas vastaiskuja kytäten. Kyse onkin siitä, kuinka pitkään Brugge pystyy maaliaan varjelemaan. Aikainen pariisilaisosuma saattaa käynnistää kentällä yllättävänkin mielenkiintoisen tivolin.

Tarraudun kiinni maalimäärävalintaan o3 kertoimella 1,75. Tasan kolmella maalilla kohde mitätöityy, yli kolmella maalilla vihreää merkkiä päälle. Messi kumppaneineen saattaa yksinkin intoutua tarvittavat maalimäärän tekemään. 

Besiktas – Dortmund

Dortmundin alkukauden matsit ovat olleet sangen yleisöystävällistä ihmeteltävää. Ei missään nimessä ole yllätys, että joukkue on Bundesliigan neljässä ensimmäisessä ottelussa peräti 13 maalia tehnyt, mutta kenties yhdeksän päästettyä osumaa hieman pohdituttaa. 

Dortmundin ailahtelevaa puolustusta voidaan yrittää selitellä Dan-Axel Zagadoun, Nico Schulzin, Mateu Morey Bauzan sekä Soumaila Coulibalyn poissaoloilla, mutta tokihan Meunier ja Akanji ovat takalinjoilla puolipätevää työtä yrittäneet tehdä. 

Besiktas saa dilkkailla täyden iltapuhteen Haalandin, Reusin, Brandtin sekä Malenin kanssa, ja oman pään puhtaana pito näyttääkin meikäläisen papereissa erittäin epätodennäköiseltä. Vaikka oman kotoisen sarjan neljä ensimmäistä kierrosta on väännetty maalierolla 7-0, on vastustaja nyt muutamaa napsua kovempi. Besiktas pääsee otteluun kutakuinkin parhaillaan, joten poissaoloilla mahdollista tappiota on turha selitellä. 

Pelivalinta

Besiktasin kirjava hyökkäyskaarti, kotietu sekä Dortmundin vahva hyökkäyskalusto, mutta samaan aikaan ailahdellut puolustus ovat tekijöitä, jotka saavat allekirjoittaneen näkemään edessään ottelun, jossa maaliodottamaa luodaan molempiin päihin. BTTS-valinta kelpaa lapulle kertoimella 1,65. Muodostan singleä riskikkäämmän tuplan, ja tungen kyseisen valinnan kaveriksi liuskalle seuraavan: 

Sheriff Tiraspol ah +1, kerroin 1,51

Sellaista.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here