Italian Serie A:ssa nähtiin viikonloppuna tyylikäs osuma, kun Venezian hyökkääjä David Okereke suoritti näyttävän sooloilun.

Venezia kaatoi vieraskentällä Empolin numeroin 1-2 (0-1) lauantaina Serie A:ssa.

Thomas Henry vei vieraat johtoon 13. minuutilla. 24-vuotias nigerialaishyökkääjä David Okereke teki puolestaan voittomaaliksi jääneen 0-2-osuman 68. minuutilla. Mies sai pallon omalla kenttäpuoliskolla, sooloili kotijoukkueen puolustuksen välistä ja viimeisteli lopulta. Empolin Nedim Bajramin kavennusmaali lopussa oli laiha lohtu.

36-vuotias suomalaismaalivahti Niki Mäenpää vaihdettiin tauolla Luca Lezzerinin tilalle. Serie A:ta on pelattu nyt kolme kierrosta ja kärjessä ovat AS Roma, AC Milan ja Napoli yhdeksällä pisteellä. Venezialle kolme sarjapistettä olivat kauden ensimmäiset.

David Okereke sooloilee

KATSO MYÖS: Video: Ugandan ja Malin MM-karsintamatsi jäi katsojilta näkemättä – työntekijä seisoi kameran edessä protestina