Maailman pisin Valioliiga-ennakko nyt julki!

Valioliiga-kausi 2020 – 2021 potkaistaan käyntiin tulevana lauantaina Lontoossa, vaikka edelliskauden päätöksestä ei ole kulunut vielä edes seitsemää viikkoa. Coolbetin Valiovihjeen ”maailman pisin ennakko” on nyt julki!

Todella kattava kausiennakko käsittelee tulevaa sesonkia tietysti etenkin vedonlyönnillisestä näkökulmasta. Mukaan on nostettu rutkasti dataa tukemaan pohdintoja. Tästä esimerkkinä alla oleva kuva, jossa ilmenee tämän kalenterivuoden tilastofaktaa joukkueiden osalta.

Ennakointia vedonlyöntikohteista on niin sarjan kärki- kuin häntäpäästäkin. Mestaruustaistossa luotetaan siihen, että Manchester City on hyvin vahvoilla. Sen sijaan putoamistaisteluun ounastellaan myös muitakin, kuin nousijajoukkueita.

Pohdintaa riittää myös Chelsean ja Manchester Unitedin tulevasta iskukyvystä, peilaten muun muassa kokonaispistemäärään. Tämä ennakko kannattaa ehdottomasti lukea ajatuksen kanssa läpi ja kääntää katseet lauantaina alkavaan rupeamaan!

LUE KOKO ENNAKKO!

Video: Luka Modric painaa upean tykityksen Mallorcan verkkoon 2013

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here