Kotimaan kentiltä havitellaan jatkoa tuplaukseen

Kotimaan kentiltä havitellaan jatkoa tuplaukseen, kun katseet käännetään kohti KuPSin ja RoPSin yhteenottoa klo 18:30 alkaen.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

KuPS – RoPS

Keskiviikon viiden ottelun Veikkausliigan tarjonnasta poimitaan sinkkukohde tästä KuPSin ja RoPSin kohtaamisesta. Isännät lähtevät otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

RoPSin mahalasku on jatkunut edelleen jyrkästi ja 13 otteluun vaivaiset kaksi pongoa kertovat kaiken oleellisen. Sen sijaan kotijoukkue KuPS on tiukasti mukana mestaruustaistossa ja tänään voittamalla se nousisi kahden pisteen päähän HJK:sta, joka johtaa sarjaa.

Eiköhän se voitto myös kotijoukkueelle tänään tule. RoPS on hävinnyt kaikki tämän kauden kuusi vieraspeliään, kun taas KuPSin kotisaldo on viisi voittoa ja yksi tappio. Rovaniemeläiset kärsivät ongelmista etenkin hyökkäyskolmanneksella ja ilman Boris Kokkoa on maalinteko ollut vaikeaa. Kokko on sivussa myös tänään.

Materiaaliero joukkueiden välillä on sen verran suuri, että lähdetään kotijoukkueen kelkkaan tukevasti. Kohde vaatii osuakseen kuopiolaisten voiton siten, että ottelussa jäädään kuitenkin alle 3.5 maalin.

LYÖ VETOA!

Ronaldo ylitti 100 maalin rajapyykin Portugalin paidassa – juhlaosumat Ruotsin verkkoon

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here