21-vuotias brittipelaaja Luke Plange oli häikäisevässä vireessä päästessään toisella jaksolla kentälle Veikkausliigassa.

HJK kaatoi kotikentällään SJK:n numeroin 4-1 (1-1) Veikkausliigassa perjantai-iltana. Ottelun hahmoksi nousi hattutempun vartissa tehnyt Klubi-hyökkääjä Luke Plange.

Englannin Valioliiga-seura Crystal Palacen organisaatiosta tämän kauden lainasopimuksella HJK:ssa pelaava Plange vaihdettiin kentälle 71. minuutilla. Pian tuon jälkeen hän teki kolme maalia noin 15 minuutissa.

TSEKKAA TÄMÄ:

Varsin vaisusti alkukauden aikana esiintynyt Plange on tehnyt nyt viisi sarjamaalia. Tahmeasti alkukaudella pelannut Klubi nousi sarjakolmoseksi, toki muita enemmän pelanneena.

Luke Plange tekee kolme

Edellinen artikkeliEM-kisat – B-lohko tarjoaa huippuotteluita heti turnauksen alkuvaiheessa
Seuraava artikkeliVideo: JIPPO-maalivahdilta iso kömmähdys – TPS:n Albijon Muzaci sai tehdä tyhjiin Ykkösliigassa