Suomi haki tärkeän vierasvoiton Armeniasta tiistaialkuiltana EM-karsinnoissa. Suomen maalintekijöinä toimivat Fredrik Jensen ja Pyry Soiri.

Suomi kaatoi Armenian numeroin 0-2 (0-1). Fredrik Jensen vei Suomen 0-1-johtoon Teemu Pukin syötöstä 14. minuutilla ja vaihdosta kentälle tullut Pyry Soiri laittoi Robin Lodin syötön tyhjiin 78. minuutilla.

Ottelun lopussa nähtiin harvinaisen komea tuplatorjunta, kun Suomen maalivahti Lukas Hradecky esitti parastaan 82. minuutilla. Hradecky torjui ensin tyylikkäästi kovan laukauksen ja heti sen jälkeen oli muurina karapallon edessä.

Suomi kärsi viime lauantaina tappion Italialle, mutta tiistaina Armeniassa tuli tärkeät kolme pistettä. Suomen seuraava EM-karsintaottelu pelataan lauantaina 8. kesäkuuta Tampereen Ratinassa, kun vastaan saapuu Bosnia ja Hertsegovina.