Video: Luis Chavezin uskomaton vaparimaali ei riittänyt Meksikolle – Argentiina ja Puola jatkoon jännittävien vaiheiden jälkeen

Meksikon Luis Chavezin laukoma hillittömän kaunis vaparimaali jäi lopulta laihaksi lohduksi Meksikolle, joka tippui jatkosta.

Keskiviikkona saatiin todistaa harvinaisen jännittävää näytelmää C-lohkon toisesta jatkopaikasta. Päätöskierroksen otteluissa kohtasivat Argentiina ja Puola sekä Saudi-Arabia ja Meksiko. Molempien otteluiden edettyä toisen puoliajan lisäajalle, oli Puola menossa jatkoon otettuaan vähemmän keltaisia kortteja koko turnauksessa kuin Meksiko!

Molemmilla joukkueilla oli yhtä paljon pisteitä, sama maaliero ja yhtä paljon tehtyjä maaleja. Lisäksi joukkueet pelasivat aikaisemmin turnauksessa keskenään tasapelin. Ratkaisuksi oli nousta sitä myötä se, että Puola oli ottanut vain viisi keltaista korttia turnauksessa, kun taas Meksikon pelaajat olivat saaneet katsella varoitusta seitsemän kertaa.

Lopulta tilanne raukesi siihen, kun Meksiko haki riskillä lisäosumaa lisäajalla, jonka Saudi-Arabia käytti hyväkseen. Näin ollen maaliero kääntyi yhdellä Puolan hyväksi, eikä Meksiko saanut enää tehtyä lisämaalia, jolla se puolestaan olisi vielä kammennut jatkoon tehtyään turnauksessa enemmän maaleja.

Lohkoykkösenä jatkoon eteni siis Argentiina, joka voitti Puolan 2–0. Argentiinan maaleista vastasivat Alexis Mac Allister ja Julian Alvarez. Lionel Messi tuhri ottelussa yhden rankkarin.

Meksiko voitti Saudi-Arabian lopulta 1–2. Meksikon Luis Chavezin uskomaton tulitus kaukaa lähteneestä vaparista Saudi-Arabian maalin yläkulmaan oli eittämättä yksi kisojen kauneimmista maaleista.

LUE MYÖS: Jos tarjoukset ja kampanjat MM-kisoihin kiinnostavat, löydät niitä paljon kampanjat-sivulta

Luis Chavezin kaunis vaparitykki

Keskiviikon tulokset

Lohko C:
Puola – Argentiina 0–2
Saudi-Arabia – Mexico 1–2

Lohko D:
Australia – Tanska 1–0
Tunisia – Ranska 1–0

Torstain matsit

Lohko E:
Klo 21.00 Japani – Espanja
Klo 21.00 Costa Rica – Saksa

Lohko F:
Klo 17.00 Kanada – Marokko
Klo 17.00 Kroatia – Belgia

Edellinen artikkeliVideo: Melkoinen yllätys – Australia etenee jatkopeleihin!
Seuraava artikkeliHJK:n entinen pelaaja Roni Peiponen on kuollut

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän