Video: Lionel Messi rikkoi sadan maajoukkuemaalin rajapyykin taiteilemalla hattutempun

Lionel Messi on tätä nykyä yli sadan maajoukkuemaalin mies. Rajapyykki rikkoutui Argentiinan höykyttäessä piskuista Curacaoa.

Hallitseva maailmanmestari Argentiina ei antanut pienelle Curacaolle mitään mahdollisuuksia keskiviikon vastaisena yönä joukkueiden kohdatessa ystävyysottelussa. Argentiina tempoi Curacaoa nokkaan tylyin 7–0-lukemin.

Myös joukkueen suurin tähti Lionel Messi oli ottelussa elementissään. Legendalle ottelu oli siinä mielessä ikimuistoinen, että hän rikkoi maagisen sadan maajoukkuemaalin rajapyykin tehtailemalla hattutempun.

Messi teki kaikki kolme maaliaan ensimmäisellä puoliajalla. Ensin hän laukoi pallon harvinaisemmin oikealla jalallaan sisään. Tämän jälkeen nähtiin virtuoosille tuttu viimeistely vasurilla takakulmaan. Hattutemppu sinetöityi läpiajosta.

Messistä tuli kaikkien aikojen kolmas pelaaja, joka rikkoo sadan maalin haamurajan. Ykkösenä on Portugalille 122 maalia tykittänyt Cristiano Ronaldo ja toisena Iranin Ali Daei, joka teki urallaan 109 maajoukkuemaalia.

LUE MYÖS: Herkullisia kampanjoita ja tarjouksia löydät Kampanjat-sivuiltamme!

Lionel Messi rikkoi sadan maajoukkuemaalin rajan

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän