Leicester pääsi juhlimaan lauantai-iltana kauden ensimmäistä pyttyä Britteinsaarilla, kun joukkue voitti Community Shield -ottelun.

Leicester kaatoi Manchester Cityn numeroin 1-0 (0-0) perinteisessä Community Shieldissä lauantai-iltana. Ottelussa kohtaavat edellisen kauden Valioliigan voittaja ja FA Cupin voittaja.

Avausjaksolla ei maaleja nähty. Myös toinen jakso näytti etenevän ilman osumia, kunnes ottelun lopussa City-toppari Nathan Ake menetti pallon ja rikkoi rangaistuspotkun arvoisesti. Leicesterin 24-vuotias nigerialaishyökkääjä Kelechi Iheanacho laukoi rankkarin sisään 89. minuutilla ja loppulukemiksi 1-0.

Cityn uusi 100 miljoonan punnan hankinta Jack Grealish debytoi joukkueessa, kun hänet vaihdettiin kentälle toisella jaksolla.