Lehti: Meksikon suurseura jahtaa Fernando Torresia

Torres

AC Milanin hyökkääjä Fernando Torres on lähellä sopimusta Meksikon pääsarjaa johtavan Monterreyn kanssa, uutisoi espanjalaismedia Cancha.

Espanjan jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä on pelannut tällä kaudella lainasopimuksella Atletico Madridin riveissä ja 31-vuotiaan Torresin sopimus Milanin kanssa päättyy tämän kauden päätteeksi. Torresin epäillään vahvasti jatkavan Vicente Calderonilla, jonka takia hän etsii tällä hetkellä kuumeisesti uutta seuraa.

Canchan lähteiden mukaan Monterrey on valmistelemassa Torresista 6-8 miljoonan euron sopimustarjousta kesän siirtoikkunaa varten. Monterreyn seurajohdon kerrotaan olevan tyytymättömiä sarjajohdosta huolimatta, sillä pahimmat kilpakumppanit kotimaan pääsarjassa ovat vahvistaneet rivejänsä nimekkäillä korkean profiilin pelaajilla. Monterrey haluaa tehdä Torresista oman joukkueensa ja koko sarjan keulakuvan.

Torres on tehnyt tällä kaudella La Ligassa viisi maalia 20 ottelussa. Kuudessa Copa Del Reyn ottelussa osumia on syntynyt kolme.

Monterrey – mikäs ihmeen joukkue se on?

Club de Fútbol Monterrey on vuonna 1945 perustettu meksikolainenjalkapalloseura Monterreysta Nuevo Leónin osavaltiosta. Se pelaa Meksikon pääsarjassa ja on voittanut maan mestaruuden neljästi vuosina 1986, 2003, 2009  ja 2010.

Monterrey on voittanut myös Meksikon cupin 1991, CONCACAF Cup-voittajien cupin1993 sekä CONCACAF Champions Leaguen vuosina 2011, 2012 ja 2013.

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here