Bayern Munchen nousi kahden maalin takaa voittoon Juventusta vastaan – Katso ottelun kooste

Juventus aloitti eilisen Mestarien liigan ottelun erittäin vahvasti ja meni 0-2 johtoasemaan kun vain 28 minuuttia oli pelikellossa.

Ensimmäisen maalin Juventukselle iski Bayernin puolustuksen virheen jälkeen Paul Pogba ja 0-2 maali tuli Alvaro Moratan upeasta juoksusta puolesta kentästä boksin reunalle, mistä hän syötti Juan Cuadradolle upean maalintekopaikan. Cuadrado harhautti yhden Bayern -puolustajan ennen kuin laukoi pallon verkkoon.

Toisen puoliajan lopussa Bayern kavensi Robert Lewandowskin maalilla, kun peliä oli pelattu 73 minuuttia. Isännät tasoittivat pelin juuri kuin lisäaika käynnistyi Thomas Mullerin puskumaalilla.

Kun varsinainen peliaika päättyi 2-2 oli tiedossa jatkoaika. Jatkoajalla Juventuksen pelaajat eivät vain yksinkertaisesti pysyneet Bayernin vauhdissa mukana ja Tiago Alcantara, sekä Mullerin maalin syöttänyt Kingsley Coman tekivät milemmat maalin.

Katso koosteesta varsinaisen peliajan maalit, sekä sen alapuolelta 3-2 ja 4-2 maalit: