Arsenal tehnyt uuden tarjouksen Dortmund-hyökkääjästä

valioliiga puoliaika

Arsenal on toiveikas, että Dortmund-hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangin sopimus lontoolaisseuraan saisi sinetin lähipäivinä. Tavoitteena on, että Aubemeyang olisi kokoonpanossa jo tiistain Swansea-ottelussa.

Daily Mailin mukaan Tykkimiehet tarjosivat gabonilaishyökkäjästä alkuun 43 miljoonaa puntaa, mutta saksalaisjoukkue torjui tarjouksen. Nyt tarjottu 50,9 miljoonaa on paljon lähempänä Dortmundin ilmoittamaa 53 miljoonan punnan myyntihintaa.

Hankinnalla Arsenal-manageri Arsenal Wenger aikoo paikata Alexis Sanchezin jättämää aukkoa. Sanchezin siirrosta Manchester Unitediin ilmoitettiin alkuviikosta.

Jos Arsenal maksaa sen mitä Dortmund pyytää, tulee siitä englantilaisjoukkueen kallein yhdestä pelaajasta maksettu siirtosumma. Edellinen ennätys oli viime kesältä, jolloin Tykkimiehet maksoivat Lyonille 52 miljoonaa Alexandre Lacazettesta.

Joukkueiden edustajat ovat neuvotelleet myös Oliver Giroud’n mahdollisesta siirrosta Dortmundiin.

Arsenalissa ollaan vahvasti posin kannalla, että siirto toteutuu, mutta Dortmundin vaatimuksena on löytää korvaava hyökkääjä, ennen kuin he luopuvat Aubameyangista.

Tässä tapauksessa tuon tarpeen täyttäisi Giroud. Ranskalaishyökkääjä on jäänyt vähälle peliajalle, joten hän olisi siirrosta mielissään, sillä se parantaisi miehen mahdollisuuksia päästä Ranskan MM-kisajoukkueeseen.

Lue lisää Valioliigauutisia TÄÄLTÄ.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here