Leedsillä toinen jalka jo Wembleyllä

Eilen WBA ja Aston Villa veivät jatkopaikasta taistelun aina rangaistuspotkukilpailuun saakka, mutta tänään on eri ääni kellossa. Leeds ei takuulla halua päästää Derbyä maalipaikoille, jotta joukkue pääsisi ottamaan revanssin viime kuun kohua herättäneestä ottelusta Aston Villaa vastaan, tällä kertaa Wembleyn nurmella.

Leedsin loppukausi ei edennyt mallikkaasti. Joukkue oli vahvasti kiinni suorassa nousussa Valioliigaan, muttei kyennyt pitämään virettä yllä loppukaudesta, minkä seurauksena putosi lopulta kolmanneksi. Tilanne on täysin päinvastainen kuin Derby Countylla, joka kipusi kuuden sakkiin ottamalla tärkeitä pisteitä oikeaan aikaan.

Leeds on klaarannut kaikki kolme tämän kauden keskinäistä ottelua joukkueiden välillä. Edellinen tuli karsintojen ensimmäisessä osaottelussa, jossa Leeds oli kaikin puolin vakuuttava, voittaen 0-1.

Voittomaalin ensimmäisessä osaottelussa upottanut Kemar Roofe on tänään pohjevamman vuoksi sivussa, kuten myös keskikenttäpelaaja Adam Forshaw mutta Leedsin onneksi Patrick Bamford on vapaa pelaamaan pelikieltonsa jälkeen, sekä Pontus Janssonin oletetaan palaavan turvaamaan puolustusta. Vierailijoilta on sivussa todennäköisesti Craig Bryson, Ashley Cole, Curtis Davies, Craig Forsyth ja Andy King.

Pelivalinta: Ottelussa alle 2.5 maalia (2.05 @Coolbet)

Tänään maaliodottama ei ole korkealla. Leedsille riittää aivan mainiosti se, ettei Derbyä päästetä maalipaikoille, koska he pääsevät maalin johtoasemasta otteluun. Derbyn päävalmentaja Frank Lampard saa tehdä taikoja, mikäli joukkue mielii päihittää Marcelo Bielsan nipun tänä iltana. Hyvä kerroin alle kolmelle maalille otetaan tässä tapauksessa ehdottomasti kiinni.

LYÖ VETOA!

Lue myös: Huhuille vahvistus: Griezmann jättää Atleticon – ura jatkuu Barcelonassa?

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here