Mestaruussarjassa nähtiin sunnuntaina iso välikohtaus, jonka seurauksena Leeds-koutsi Marcelo Bielsa käskytti pelaajiaan päästämään tasoitusmaalin.

Leedsin ja Aston Villan välinen kamppailu päättyi tasatulokseen 1-1 (0-0). Ottelun toisella jaksolla nähtiin harvinainen ja kovia tunteita herättänyt tapahtumasarja.

72. minuutilla Aston Villan Jonathan Kodjia jäi makaamaan kentälle loukkaantuneena ja muut pelaajat lopettivat jo pelaamisen sekä odottivat Leedsin laittavan pallon pois kentältä. Leeds kuitenkin jatkoi hyökkäämistä ja Mateusz Klich teki maalin, jonka jälkeen Aston Villan pelaajat kävivät raivoissaan päälle. Aston Villan Anwar El-Ghazi sai tilanteesta punaisen kortin.

Leeds-koutsi Bielsaa oman joukkueen tekemä maali ei paljoa lämmittänyt, vaan hän otti muutaman pelaajansa puhutteluun ja ohjeisti, että Aston Villa saa käydä tekemässä tasoitusmaalin. Viiden minuutin kaaoksen jälkeen peliä päästiin jatkamaan ja Albert Adoma juoksikin pallon maaliin suoraan aloituksesta.

Leedsin kotitasurin myötä varmistui, että Sheffield United nousee suoraan Valioliigaan tulevaksi kaudeksi. Norwich varmisti suoran nousunsa lauantai-iltana. Leeds ja Aston Villa ovat puolestaan molemmat mukana nousukarsinnoissa.