Suomen maajoukkuerinkiin kuuluva 23-vuotias Lassi Lappalainen nousi ratkaisumaalin tekijäksi Major League Soccerissa.

Hyökkääjä Lassi Lappalaisen edustama CF Montreal kaatoi vieraskentällä Orlando Cityn numeroin 2-4 (1-2) Major League Soccerissa torstaiaamuyönä Suomen aikaa.

Ottelun voittomaalin tekijäksi nousi Lappalainen. Ottelussa tehot 1+2 tehnyt Romell Quioto syötti 73. minuutilla pallon oikealta laidalta maalinedustalle, missä Lappalainen laukoi 2-3-voittomaalin.

Kotijoukkue Orlando Cityn 34-vuotias portugalilaistähti Nani lensi kahdella keltaisella kortilla suihkuun jo 35 minuutin kohdalla.

27 joukkueen Major League Socceria on pelattu nyt 23-25 kierrosta. Läntisen lohkon kärjessä on Sporting Kansas City 46 pisteellä ja Itäisen lohkon kärjessä porskuttaa New England Revolution 55 pisteellä. CF Montreal on Itäisessä lohkossa tasaisessa keskikastissa 34 pisteellä.