Eurofutiksista pari poimintaa liuskalle

Eurofutiksista napataan pari poimintaa liuskalle, niin Helsingistä kuin Istanbulistakin. Vastakkain ovat HJK – LASK & Galatasaray – Lazio.

Konferenssiliigan A-lohkossa nähdään Klubin myötä suomalaisedustusta, jonka lisäksi lohkossa pelaavat itävaltalainen LASK, israelilainen Maccabi Tel Aviv ja armenialainen Alashkert FC. Kaksi em. joukkuetta jo pelasivat oman vääntönsä keskenään, jonka israelilaiset harjasivat tyylipuhtaasti 4-1. Tänään Klubin vuoro mitata tasoaan Bolt Arenalla, kun itävaltalaiset saapuvat paikalle.

Lapulle haetaankin HJK:n menestystä. Uskotaan kotivoittoon, sillä Laskin vire ei ole ollut kovinkaan vakuuttavaa viime ajat. Edellinen koutsi sai monoa surkeasti menneen alkukauden jälkeen ja tänään tiedossa Andreas Wielandin debyytti penkin päässä. Aikamoiselle korjausliikkeelle olisi tilausta, sillä joukkue on Itävallan Bundesliigassa toiseksi viimeisenä. Klubilla on sauma tänään juhlia voittoa.

Pelivihje: HJK voittaa ottelun (3.10 @Coolbet)

Toinen valinta eurofutiksista otetaan Eurooppa-liigasta, jossa on tarjolla lukuisia herkullisia matseja. Katseet käännetään kuitenkin E-lohkoon, idän ja lännen portille Istanbuliin. Galatasaray saa vieraakseen Maurizio Sarrin Lazion.

Odotuksissa on jännittävä taisto, johon Lazio kuitenkin suosikkina lähtee. Kerroinjakauma 3.45 – 3.45 – 2.18 saattaisi jossain määrin kiinnostaa kotijoukkueen kautta, mutta maalimääristä saatiin irti jotain paljon kiinnostavampaa. Yli 2.5 maalin linjalle tarjotaan kelvollista kerrointa 1.85, joka poimitaan pelattavaksi.

Niin Gala kuin Laziokin on alkaneen sesongin aikana mättänyt maaleja omissa sarjoissaan, muttei puolustuksellisesti ole päässyt liiemmin vakuuttamaan. Tästä nähtiin esimerkki viikonloppuna, kun Zlatan Ibrahimovic sai hiipiä kaikessa rauhassa Lazio-puolustuksen taakse tap-inin sisään pistämiseksi.

Pelivihje: Ottelussa yli 2.5 maalia (1.85 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kertoimia ja ne voivat muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here