Kymppi ManU:n puolesta tuo yli satasen palautuksen

Manchester United ole gunnar solskjaer puoliaika

Englannin Valioliigassa lähestytään kauden viimeisiä kierroksia, joten taistelu mestaruudesta ja viimeisistä Mestarien liigan paikoista käy kuumana. Tällä viikolla Valioliigassa pelataan otteluita viikonlopun lisäksi myös keskellä viikkoa. Mielenkiinto kohdistuu tiistaina Wolverhamptoniin, jossa kovavireinen Manchester United haastaa kotijoukkue Wolvesin. Päivän toisessa ottelussa taistellaan Lontoon herruudesta, kun vastakkain ovat Fulham ja Watford.

Liverpool ja City kärjessä, sijat 3-6 lähekkäin

Valioliigan mestaruudesta taistellaan Manchester Cityn ja Liverpoolin välillä. Liverpool nousi jälleen ainakin väliaikaisesti piikkipaikalle, kun joukkue kukisti sunnuntaina huonovireisen Tottenhamin loppuhetkien maalilla numeroin 2-1. City pelaa oman rästiottelunsa huomenna, kun vastaan asettuu Cardiff. On siis odotettavaa, että manchesterilaiset siirtyvät takaisin sarjakärkeen huomisen kierroksen jälkeen. Tällä hetkellä etu on Liverpoolin hyväksi 2 pistettä.

Sijoille 3-6 tällä hetkellä sijoittuneet Arsenal, Tottenham, Manchester United ja Chelsea ovat kaikki kolmen pisteen sisällä toisistaan. Ensi kauden Mestarien liigaan paikkansa lunastaa neljä parhaiten sijoittunutta Valioliigaseuraa, joten sijoista 3. ja 4. tullaan taistelemaan viimeiseen hengenvetoon asti.

Solskjaerin miehistö suosikkina tiistaille

Manchester United on ollut huimassa vireessä sen jälkeen, kun Jose Mourinho sai väistyä managerin paikalta. Tilalle tuli ManU-faneille tuttu mies, Ole Gunnar Solskjaer, jonka komennossa joukkue on äitynyt hurjaan lentoon.

Kaikki ottelut mukaan luettuna United on ehtinyt pelaamaan norjalaisen komennossa nyt yhteensä 20 ottelua, joista peräti 15 on päättynyt ManU:n voittoon. Valioliigassa meno on ollut yhtä vakuuttavaa saldon ollessa 14 ottelusta 11-2-1.

Kotijoukkue Wolves on pelannut hyvän kauden ja joukkue löytyykin tasaisen keskikastin kärkipaikalta, eli sijalta 7. Jo ennen kauden alkua joukkueelle asetettiin kovat odotukset, jotka se on pystynyt lunastamaan. Wolves on täynnä taitavia yksilöitä, joten yksittäisessä ottelussa joukkue on valmis voittamaan kenet tahansa.

Wolvesin sijoitus tulee olemaan kauden päätyttyä joka tapauksessa keskikastissa, sillä europeleihin oikeuttaviin sijoituksiin on matkaa jo yli 15 pistettä. Myös putoamisviivalle on saman verran matkaa, joten sinänsä kotijoukkueella ei ole paineita loppukauteen. ManU:lle ottelu on puolestaan todella tärkeä, jos joukkue mielii neljän parhaan joukkoon. Ottelu alkaa klo 21:45.

Näin kymppi tuo yli satasen palautuksen

Peliyhtiö Coolbet tarjoaa ManU:n voitolle kertoimen 2,03. Uutena asiakkaana saat korotettua manchesterlilaisten kertoimen viisinkertaiseksi, jolloin saat vierasjoukkueen voitolla yli satasen palautuksen vain kympin panoksella. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

  1. Siirry kampanjasivulle tästä linkistä
  2. Valitse kampanjasivulta tarjous: TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee 10 € talletus, jonka jälkeen sinulla on 50 € pelirahaa
  3. Pelaa koko pelikassa ManU:n voitolle
  4. Jos ManU voittaa ottelun, voitat 10 euron sijoituksella 101,5 euroa (50 x 2,03)

HUOM! Kertoimet voivat vaihdella. Yllä mainitut kertoimet on tarkastettu artikkelin kirjoitushetkellä. Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Muista lukea myös kampanjan säännöt ja ehdot.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here