Kymppi Huuhkajille tuo yli satasen palautuksen

teemu pukki

Matka kohti jalkapallon EM-kisoja on alkanut, kun EM-karsinnat käynnistyivät tällä viikolla kymmennen lohkon voimin. Myös Suomi aloitti oman urakkansa lauantaina Italiaa vastaan vierasottelulla, jossa Italia oli parempi numeroin 2-0. Suomi esiintyi kuitenkin avausottelussa lupauksia herättävästi ja pystyi tosissaan haastamaan Italian ottelun aikana. Tiistaina Suomi kohtaa EM-karsintojen toisessa ottelussa Armenian klo 19:00.

EM-kisat pelataan 12 eri maassa – mukana 24 joukkuetta

Jalkapallon EM-karsinnoissa on mukana yhteensä 55 joukkuetta, jotka on jaettu 10 eri lohkoon. Karsinnoista EM-kisoihin pääsee yhteensä 20 joukkuetta, minkä lisäksi EM-kisoihin voi selvitä Kansojen liigan kautta, jonka oman lohkon Suomi ilahduttavasti on jo voittanut. Kansojen liigasta EM-kisoihin selviää 4 joukkuetta, joten yhteensä EM-kisoissa esiintyy 24 Euroopan parasta maajoukkuetta.

Huuhkajat suosikkina Armeniaan

Suomi on pelannut Markku Kanervan alaisuudessa vuosikymmenen parasta jalkapalloa, ja hyvät otteet saivat jatkoa Italian vieraana. Huuhkajat jopa hallitsi ainakin aika-ajoin pallollista peliä, mutta tehottomuus vaivasi hyvistä pyörityksistä huolimatta. Lähimmäksi maalintekoa pääsi Norwichissa tällä kaudella maaleja suorastaan pommittanut Teemu Pukki, jonka viimeistely-yritys meni kuitenkin hiuksen hienosti ohi Italian maalin. Italia puolestaan oli tehokas maalipaikoissaan, joten jossiteltavaa ei Huuhkajille lopulta jäänyt. Suomen esitys kuitenkin lupasi hyvää jatkoa ajatellen.

Armenia lähtee otteluun altavastaajana kotiedustaan huolimatta. Armenian edellisen kymmenen ottelun saldo on 3 voittoa, 3 tasapeliä ja 4 tappiota. Saldo sinänsä on ihan mairitteleva, kunnes katsotaan vastustajia, joita vastaan maa on pelannut. Voitot ovat nimittäin tulleet Etelä-Makedoniasta, Gibraltarista sekä Liechensteinista. Tasapelit ja tappiot ovat myös tulleet heikkoja maita vastaan, joten Armenian tarvii yltää maksimisuoritukseen, jos joukkue mielii voittaa Suomen.

Ottelu on kummallekin joukkueelle todella tärkeä, mutta varsinkin Suomelle kelpaa vain voitto. Ottelu alkaa tiistaina klo 19:00.

Näin kymppi Huuhkajille tuo yli satasen palautuksen

Peliyhtiö Coolbet tarjoaa Suomen voitolle kertoimen 2,45. Uutena asiakkaana saat korotettua Suomen kertoimen viisinkertaisesti, jolloin saat Huuhkajien voitolla yli satasen palautuksen vain kympin panoksella. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

  1. Siirry kampanjasivulle tästä linkistä
  2. Valitse kampanjasivulta tarjous: TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus, minkä jälkeen sinulla on 50 € pelattavaa
  3. Pelaa koko pelikassa Huuhkajille
  4. Jos Huuhkajat voittaa ottelun, voitat 10 euron sijoituksella 122,5 euroa (50 x 2,45)

HUOM! Kertoimet voivat vaihdella. Yllä mainitut kertoimet on tarkastettu artikkelin kirjoitushetkellä. Tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Muista lukea myös kampanjan säännöt ja ehdot.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here