KuPS sai haluamansa – brasilialaishyökkääjä tarttui syöttiin

Brasilialaishyökkääjä Lucas Rangel saapuu vahvistamaan Veikkausliigan neljännellä sijalla majailevan KuPSin hyökkäystä.

23-vuotias Rangel saapuu Kuopioon Itävallan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan SV Kapfenbergerin riveistä. Rangel oli joukkueensa paras maalintekijä yhdeksällä maalilla. Ennen pestiä Itävallassa Rangel ehti edustaa kotimaansa ulkopuolella albanialaista FK Kukesia, jossa hän voitti maan mestaruuden ja heilutti maaliverkkoa Eurooppa Liigan ensimmäisellä karsintakierroksella.

Rangel tuo hiljattain Urho Nissilän ja Abdalla El Saidin menettäneen kuopiolaisjoukkueen hyökkäyspäähän kaivattua tulitukea sensaatiohyökkääjä Rasmus Karjalaiselle.

TSEKKAA TÄMÄ:

-Vihdoinkin saatiin Lucas joukkueeseen. Hän oli jo keväällä ykkösvaihtoehtomme, mutta silloin siirto kariutui. Hän on hyvä viimeistelijä ja erittäin hyvä pääpelaaja. Hän tuo meidän hyökkäykseemme target-pelaajan ominaisuuksia ja pelotteen rangaistusalueelle, kommentoi päävalmentaja Jani Honkavaara seuran tiedotteessa.

Rangel liittyi KuPsin harjoitusvahvuuteen eilen ja on edustuskelpoinen 10.7. alkaen, kun FIFA:n kansainvälinen siirtoikkuna aukeaa. Kuopiolaiset aloittavat Eurooppa Liiga -urakkansa vain kahta päivää myöhemmin (12.7.), kun joukkue isännöi tanskalaisjätti FC Kööpenhaminaa Savon Sanomat Areenalla.

Brasilialaishyökkääjä Lucas Rangel vahvistaa KuPSia


Mikäli twiitti ei näy, löydät sen täältä.

Lisää uutisia Veikkausliigasta löydät täältä.

Edellinen artikkeliTiistaina jaossa viimeiset paikat MM-kisojen puolivälieriin
Seuraava artikkeliKolumbia – Englanti: Harry Kanen maalilla rahat takaisin yli 13-kertaisena!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän