Klassikkovideo: Kuninkaan tyylipuhdas saksipotkumaali 39-vuotiaana

Saksipotkumaali Puoliaika

Saksipotkumaali Puoliaika

Jari Litmaselta nähtiin huikeita suorituksia vielä ”vanhoilla päivilläänkin”. Yksi upeimmista oli saksipotkumaali AC Oulun verkkoon kaudella 2010, 39-vuotiaana.

Kuningas Litmanen palasi ulkomaankierrokselta lopullisesti Suomeen ja FC Lahden paitaan vuonna 2008. Paluun jälkeen ehkä tyylikkäin osuma nähtiin kaudella 2010, kun Lahti kohtasi Mika Nurmelan edustaman AC Oulun Oulussa.

Nurmela oli tasoittanut ottelun 82. minuutilla 1-1:een, mutta Litti oli sitä mieltä, että nämä eivät ole loppunumerot. Pelikellossa 88 minuuttia, Drilon Shalan nosto boksiin, jossa 39-vuotias Suomi-jalkapallon suurin legenda otti pallon haltuun ja laukoi sen saksipotkulla AC Oulun maalin vasempaan ylänurkkaan, 1-2. Nämä jäivätkin ottelun loppunumeroiksi ja näin Kuningas ratkaisi jälleen kerran yhden ottelun henkilökohtaisilla taidoillaan.

Litmanen lopetti uransa lopulta vuonna 2011 HJK:n paidassa. Hän teki urallaan 597 seurajoukkueottelussa 227 maalia. Maajoukkueessa syntyi 32 osumaa lisää. Kauan eläköön Kuningas.

Katso Kuninkaan upea saksipotkumaali alla olevasta videosta:

Katso lisää uutisia Suomen kentiltä TÄÄLTÄ!

Edellinen artikkeliLitti – kaikkien aikojen maajoukkuekapteeni
Seuraava artikkeliChelsea päästi Barcelonan tasapeliin – Bayern murskasi Besiktasin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän