Chelsea päästi Barcelonan tasapeliin – Bayern murskasi Besiktasin

valiovihje

Chelsea Puoliaika

Mestarien liigan neljännesvälierät jatkuivat tiistaina kahden kamppailun voimin, kun Chelsea kohtasi Barcelonan Lontoossa ja Besiktas matkusti Bayern Münchenin vieraaksi.

Chelsean ja Barcelonan välillä nähtiin tasainen kamppailu, joka päättyi lopulta 1-1-tasapeliin. Tulos oli varmasti Barcelonalle mieluinen, mutta lontoolaisille pettymys, sillä Chelsea olisi varsin hyvin voinut napata pelistä voiton.

Yhtenä ottelun hahmoista toimi sinisten Willian, joka laukoi jo avausjaksolla pallon kahdesti Barca-maalin tolppaan. Toisella puoliajalla mies ei enää laukonut tolppaan, vaan vei 62. minuutilla upealla laukauksellaan Chelsean 1-0-johtoon.

75. minuutilla nähtiin kotijoukkueelta kuitenkin kardinaalimunaus, kun puolustaja Andreas Christensen syötti täysin kiireettömässä tilanteessa pallon poikittain omalla alueella Barcelonan Andres Iniestalle, joka tämän jälkeen syötti Lionel Messin maalintekoon, 1-1. Nämä jäivät myös ottelun loppunumeroiksi, joten Barcelonalla on hyvät lähtökohdat toiseen osaotteluun kotikentälleen Camp Noulle.

Illan toinen ottelu Bayernin ja Besiktasin välillä oli silkkaa kotijoukkueen näytöstä. Besiktas ei ollut lohkovaiheessa hävinnyt yhtään vierasottelua, mutta nyt kyyti oli kylmää. Saksalaisilta maalinteossa onnistuivat Thomas Müller ja Robert Lewandowski kahdesti sekä Kingsley Coman kerran. Loppunumerot 5-0 eivät toiseen osaotteluun paljoa jännitystä jätä.

Toiset osaottelut pelataan 14.3. Tänään keskiviikkona Mestarien liiga jatkuu Sevillan ja Manchester Unitedin sekä Shakhtarin ja AS Roman kohtaamisilla.