Kooste: Manchester United kävi hakemassa runsasmaalisen vierasvoiton Watfordista

Eilen pelatussa Watford – Manchester United -ottelussa nähtiin runsaasti maaleja, kun ottelu päättyi 2-4 ManU:n hyväksi.

ManU otti ensimmäiseen puoliaikaan vakuuttavan 0-3 johdon, mutta Watford kiri ottelun loppuhetkillä vain yhden maalin päähän. Kaksi minuuttia 2-3 maalista Jesse Lingard kuitenkin sammutti Watfordin toivon kipinän tehden ottelun viimeiseksi jääneen 2-4 maalin.

Katso ottelun huippuhetket videosta:

ManU:n seuraava ottelu on viikonloppuna Arsenalia vastaan. Nähdäänkö silloin samanlaista maali-iloittelua? Unibet tarjoaa yli 2,5 maalille kertoimeksi 1.88.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.