Kooste: Everton murskasi West Hamin – Rooneylle hattutemppu

Evertonin Wayne Rooney oli juhlittu sankari Goodison Parkilla, kun paljon parjattu hyökkääjä teki hattutempun ja auttoi joukkueensa 4-0 voittoon West Hamista.

Sarjataulukon häntäpäässä pitkään majaillut Everton otti hieman etäisyyttä pudotusuhkaan voittamalla 18.sijalla olleen West Hamin. West Ham on onnistunut voittamaan vain kaksi ottelua, kun Valioliigaa on pelattu 14 kierrosta. Slaven Bilicin vaihtaminen David Moyesiin ei ole tuonot joukkueeseen juuri mitään uutta ja jos Moyes ei saa West Hamiin ryhtiliikettä, kutsuu heitä Championship ensi kaudella.

Katso ottelun maalit videosta:

https://www.youtube.com/watch?v=GyoUu5VXqvs

Ottaako Everton voiton viikonlopun futiskierroksella, kun vastaan asettuu vain yhden voiton vieraissa saavuttanut Huddersfield? Mikäli Huddersfieldin kolmen ottelun tappioputki muuttuu voitokkaaksi, saa siihen kertoimeksi 5.50. Mikäli Huddersfield saa ottelusta vähintään tasapelin, saa sekin kertoimeksi 2.23.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here