jurgen klopp juhli kannattajien kanssa aamukuuteen puoliaika

Real Madrid otti lauantai-iltana kolmannen peräkkäisen Mestarien liigan mestaruuden, kun Liverpool kaatui numeroin 3-1. Liverpool-koutsi Jürgen Klopp ei tappiosta masentunut, vaan juhli kannattajien kanssa aamuun asti.

Finaalin avausjakso oli maaliton, mutta toisella jaksolla tapahtui oikein kunnolla. 50. minuutilla Liverpoolin maalivahti Lorius Karius heitti pallon tarkoituksenaan heittää se laitapuolustajalle. Hän heitti sen kuitenkin suoraan päin tilannetta katkaissutta Karim Benzemaa, jonka jalasta pallo valui maaliin.

Liverpool toipui nopeasti, kun Sadio Mane iski kulmapotkun jälkeen pallon ohi voimattoman Keylor Navasin. Pian perään nähtiin ehkä kauden hienoin Mestarien liigan maali. Marcelo antoi laidalta keskityksen, jonka juuri vaihdosta kentälle tullut Gareth Bale painoi uskomattomalla saksarilla maaliin. Balen uskomaton ilta jatkui 83. peliminuutilla. Supervaihtopelaaja laukoi hevosenpotkun noin 25 metristä sisään.

Liverpool-koutsi Klopp ei näyttänyt ihan liikaa murehtivan tappiota, sillä hänet nähtiin iloisissa tunnelmissa kannattajien kanssa aamukuudelta. Hyvä meininki!