jere uronen puoliaika

23-vuotias suomalainen laitapuolustaja Jere Uronen teki sunnuntaina kerrassaan komean osuman, kun hänen edustamansa Genk otti 2-0-voiton Zulte-Waregemistä Belgian liigakauden viimeisessä koitoksessa, eurokarsintamatsissa.

Genk kohtasi Belgian pääsarjan Eurooppa-liigan karsintaottelussa Zulte-Waregemin. Genkin Mbwana Samata teki 1-0-maalin 17. minuutilla. Sitten reilut kymmenen minuuttia myöhemmin pallo pelattiin Uroselle boxiin ja taitavan pallonhallinnan jälkeen Uronen laittoi pallon maaliin. Genkille siis voitto numeroin 2-0 (2-0).

Kyseessä oli Urosen kauden avausmaali. Uronen pelasi tällä kaudella Genkin paidassa 19 ottelua. Genk pelaa sunnuntain ottelun voiton myötä Eurooppa-liigan karsinnoissa tulevalla kaudella.