Kilpailu: Voita 20€:n lahjakortti Supportersplace.comiin

Football_score_time

Eilinen kilpailu ampu reisille, sillä kolmessa ottelussa tuli yhteensä 20 maalia. Nämä ottelut söi monen arvaukset, joten palkintoa ei jaettu.

Tänään laitetaan uusi kilpailu vireille, jossa 4 henkilöllä on mahdollisuus voittaa 20 €:n lahjakortti Supportersplace.comiin:

Arvaa El Clasicon maalintekoaika minuutin tarkkuudella. Neljä lähimmäksi arvannutta voittaa. Nopeimmin vastanneet ovat ensisijaisesti palkintoehdokkaina. Esimerkiksi jos 8 ihmistä arvaa, että maali tulee kuudennella minuutilla ja maali tuleekin viidennellä minuutilla, eikä kukaan ole arvannut täysin oikein, niin on neljä nopeiten ”kuudennella minuutilla” vastannutta henkilöä kiinni palkinnossa. Selkeää eikö?

Kilpailuun voit osallistua kommentoimalla vastauksesi Puoliaika.comin FB-sivuilla tämän postauksen alle. Tarvitsemme vain minuuttimäärän jolloin El Clasicon avausmaali tulee. El Clasico alkaa tänään kello 22:00.

Muista myös laittaa veikkauksesi Nordicbetille poikimaan ja kääri sukan varteen vähän rahaa kesää varten. Mikäli sinulla ei ole tiliä vielä niin ota 200% ensitalletusbonus haltuun tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here