Kilpailu Mestarien liigan matkapaketeista on ratkennut

ajax

Kerroimme viime viikolla Coolbetin järjestämästä kilpailusta, jossa pääpalkintoina oli 2 kpl matkapaketteja Mestarien liigan puolivälieriin. Kilpailu on nyt päättynyt ja matkapakettien voittajat ovat selvillä.

Kilpailussa oli tarkoituksena lyödä voittava 5 € jalkapalloveto, jonka kerroin olisi mahdollisimman lähellä kerrointa 16.20. Lähimmäksi osuneet pääsisivät reissuun ja tasatilanteessa voittajat arvottaisiin.

Kilpailun taso oli erittäin kova ja onnistuneita suurikertoimisia vetoja lyötiin paljon! Kilpailun voittajat jouduttiin lopulta arpomaan kaikkien täydellisesti veikanneiden kesken. Voittajiksi arvottiin seuraavilla nimimerkeillä osallistuneet kilpailijat: ”Mokkels” ja ”pjotr7”. Voittajat lennätetään katsomaan Ajaxin ja Juventuksen välistä Mestarien liigan puolivälieräottelua huhtikuussa.

Onnittelut kaikille kilpailussa voittaneille!

Coolbetin blogista voit lukea lisää sekä kilpailusta, että Coolbetin käyttämästä puolueettomasta kolmannen osapuolen arvontatyökalusta.

Katso kaikki Coolbetin kampanjat täältä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here