30-vuotias belgialaistähti Kevin De Bruyne jatkaa hurjaa virettään. Keskiviikkoiltana mies oli täysin liekeissä.

Manchester City murjoi vieraskentällä Wolverhamptonin numeroin 1-5 (1-3) Valioliigassa keskiviikkoiltana. Ottelun ylivoimainen hahmo oli Kevin De Bruyne, joka teki neljä maalia.

De Bruyne painoi hattutempun jo ensimmäisen 24 minuutin aikana, ja illan neljäs osuma syntyi tunnin kohdilla. Cityn viidennen maalin teki lopussa Raheem Sterling. Wolverhamptonin ainokaisen teki Leander Dendoncker.

Cityn mestaruus on nyt todella lähellä. Kaksi kierrosta ennen loppua Cityllä on kasassa 89 pistettä (maaliero +72) ja kakkosena olevalla Liverpoolilla 86 pistettä (maaliero +65).

KATSO MYÖS: Video: Ilves 2 pudotti Ilveksen Suomen Cupista – ratkaisumaali 95. minuutilla karmeasta mokasta