Jalkapallon Suomen Cupissa nähtiin iso yllätys, kun Ilveksen kakkosjoukkue pudotti Ilveksen edustusjoukkueen.

Kakkosen B-lohkossa pelaava Ilves 2 kaatoi Veikkausliigassa pelaavan Ilveksen numeroin 2-1 (1-0) Suomen Cupin 4. kierroksella keskiviikkoiltana Ratinassa, Tampereella.

Ottelun avausjaksolla nähtiin yksi maali, kun Ilveksen kakkosjoukkueen Max Minkkinen laukoi 35. minuutilla komealla kudilla ensimmäisen maalinsa aikuisten otteluissa. Ilveksen edustusjoukkue tasoitti tunnin kohdilla, kun juuri kentälle vaihdettu Tuco puski 1-1-osuman.

Ilveksen edustus painoi toisella jaksolla päälle ja haki vimmatusti voittomaalia, mutta pallo ei mennyt millään verkkoon. Ilveksen kakkosjoukkue keskittyi puolustustaisteluun odottaen loppuvihellystä, sillä varsinaisen peliajan jälkeen oltaisiin menty suoraan rankkarikisaan.

Kaikkien yllätykseksi Ilveksen kakkosjoukkue teki 2-1-voittomaalin 95. minuutilla! Ilveksen edustuksen maalivahti Eetu Huuhtaselle, kävi iso ja epäonnekas moka, kun hän ei saanut alaspäin pelattua palloa haltuunsa. Haltuunottohetkellä pallo taisi ottaa kenttämiehen erikoisen, ja lopulta pallo vieri maaliin asti.