Keskiviikkoa kaatamaan Wolvesin kanssa!

Keskiviikon tuplausta lähdetään kaatamaan Wolvesin kanssa, kun eilinen osuma napattiin Watfordin ja Brentfordin kotivoitoilla.

Tsekkaa myös Viikon Valiovihje: Manchester City – Newcastle

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Sheffield Utd – Wolves

Näiden kahden joukkueen keskinäisessä panoksia piisaa, sillä molemmilla on tarjottimella europelien paikat sarjasijoitusten puolesta. Blades löytyy sarjan yhdeksänneltä sijalta, saldonaan 48 pojoa. Wolves on sen sijaan kuudentena 53 pisteellä. Tiukkaa siis on.

Peli-idea kuitenkin rakentuu vieraiden voiton varaan. Wolves palasi koronatauon jälkeen kolmen voiton putkella, kunnes edellismatsi viime lauantaina Arsenalia vastaan päättyi 0-2 tappioon.

Sheffield United palasi sen sijaan tauolta hieman heikommin, kunnes edellinen kotimatsi Tottenhamia vastaan päättyi 3-1 voittoon. Omissa papereissani Wolves on kuitenkin aavistuksen vaikeampi vastus kuin Spurs, eikä vieraat ole suotta tänään ennakkosuosikin asemassa.

Tuplausta on aina mukava lähteä viemään eteenpäin sinkkukohteilla ja niin tehdään nytkin. Luotetaan vieraiden iskukykyyn, eikä rutiininomainen voitto olisi tänään Nunon ryhmälle poikkeus. Portugalilaisluotsin nippu on kuitenkin laadultaan huomattavasti Bladesia laadukkaampi kokonaisvaltaisesti.

LYÖ VETOA!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here