Katso videolta Bundesliiga-veskarin karmea moka – lahjoitti ilmaisen maalin

Katso videolta joka löytyy jutun lopusta, miten Augsburgin tshekkiveskari Tomas Koubekin sunnuntain matsi sujui…

Bundesliigan sunnuntain kierroksella kohtasivat Borussia Mönchengladbach ja Augsburg. Sarjan häntäpäähän valahtanut Augsburg saapui Borussia-Parkille toivoa täynnä, tavoitteenaan yllättää kärkitaistoon noussut kotijoukkue.

Noh, se jäi suunnitelmaksi. Ottelua oli takana vasta 13 minuuttia, kun Mönchengladbach oli karannut jo 3-0 johtoon kahdesti osuneen Patrick Herrmannin sekä Dennis Zakarian maaleilla.

Avausjakson nöyryyttävin hetki oli vierasjoukkueen osalta kuitenkin vasta tulossa, ja se koettiin 39. minuutilla. Augsburg-pakki Felix Uduokhai antoi helpon syötön alaspäin maalivahti Tomas Koubekille, joka kuitenkin onnistui jotenkin säheltämään pallon suoraan kotijoukkueen Alessane Plealle. Kovaa tilanteeseen tullut ranskalaiskärki ei kysellyt, vaan niittasi pallon jo neljännen kerran Augsburgin verkkoon.

Toisella jaksolla Mönchengladbach nosti selkeästi jalkaa kaasulta, ja ottelu päättyi lukemiin 5-1. Toisella puoliajalla maalinteossa onnistuivat isäntien Breel Embolo sekä Augsburgin ainokaisen viimeistellyt Florian Niederlechner. Voiton myötä Mönchengladbach nousi koko Bundesliigan kärkeen.