Carrow Roadilla jälleen Pukki-partyn aika

Carrow Roadilla on tälle iltapäivää tiedossa kahden sarjanousijan taistelu, vastakkain ovat siis Norwich ja Aston Villa. Molemmat joukkueet ovat seitsemän kierroksen jälkeen sarjataulukossa putoamisviivan paikkeilla.

Kummankaan sarjanousijan kausi ei ole alkanut ihanteelliseseti. Norwichilla on kasassa kuusi pistettä, kun taas Aston Villalla viisi. Joukkueiden lähtökohdat kauteen olivat sitäkin erilaisemmat. Norwich operoi siirtomarkkinoilla pienellä budjetilla, kun taas Villa poltti rahaa yli sata miljoonaa.

Norwich on pelannut kotipyhätöllänsä Carrow Roadilla todella hyvin verrattuna vierasotteluihin. Vieraissa saldona on pelkkiä tappioita, mutta kotikentällä on kaatunut Newcastle ja hallitseva mestari Manchester City. Myös Chelseaa vastaan Norwich taisteli todella hyvin, mutta Chelsea oli lopulta vahvempi luvuin 2-3.

Aston Villa on myös kärsinyt heikoista otteista vieraskentillä. Kolmeen vierasotteluun ei ole voittoja tullut Tottenhamia, Crystal Palacea tai Arsenalia vastaan. Tänään vieraspisteisiin ovat paremmat mahdollisuudet, sillä Norwich kärsii poissaoloista.

Norwich kärsii ongelmista nimenomaan maalivahtiensa osalta. Edellisessä matsissa aloittanut Ralf Fährmann loukkaantui ensimmäisellä puoliajalla ja myös kauteen ykkösveskana lähtenyt Tim Krul on sivussa. Pohjois-Irlantilainen konkarivahti Michael McGovern ottaa siis tänään torjuntavastuun maalinsuulla. Aston Villa pääsee ilman merkittäviä poissaoloja päivän matsiin.

Pelivihjeessä haetaan jatkoa Teemu Pukin ilmiömäiselle alkukaudelle. Jokaisessa kolmessa kotiottelussa verkko on heilunut Pukin toimesta. Newcastlea vastaan syntyi hattutemppu, sekä Chelseaa ja Man Cityä vastaan kotkalainen teki yhdet. Muutenkin, tähän otteluun maaleja uskotaan syntyvän ja sitä ajatellen kannataa kohdistaa vetokohteet.

Pelivihje: Teemu Pukki tekee maalin (2.00 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Ville Saxman Veikkausliigan kuukauden pelaaja – viisi KuPS-pelaajaa kuukauden joukkueessa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here