Katseet Italian ja Itävallan kohtaamiseen!

Futiksen EM-kisojen alkulohkot on taputeltu, ja tänään päästään nauttimaan pudotuspeleistä. Pelivihjeessä siirrytään Lontooseen, missä kohtaavat Italia ja Itävalta.

Veikkauskisa: voita 500€ + pelipaita!

Italia on käsittämättömässä voittoputkessa, joka on jatkunut myös EM-kisoissa. Joukkue on kokenut tappion viimeksi vuoden 2018 syyskuussa! Italian harteilla lepääkin selkeä ennakkosuosikin viitta tänään. Joukkue hoiti oman lohkonsa tyylipuhtaasti: Turkki kaatui 0-3, Sveitsi 3-0 ja Wales 1-0. Italia nousikin hieman varkain suurimpien mestarisuosikkien joukkoon.

Itävalta kukisti viimeisimmässä matsissaan Ukrainan 0-1 minkä myötä jengi eteni pudotuspeleihin. Pudotuspelitaival jäänee kuitenkin lyhykäiseksi, sillä joukkueen pelaajakaarti ei ole sieltä laadukkaimmasta päästä. Coolbet tarjoaa Itävallan mestaruudesta kaikista korkeinta kerrointa (201,00).

Eiköhän Italia harjaa tämän matsin ongelmitta. Luotetaan lisäksi siihen, että joukkueen oma pää pysyy puhtaana kuten alkulohkossakin. Italian suorasta voitosta irtoaa kerroin 1,56, mutta vedosta ”Italia voittaa päästämättä maalia” saa runsaan kakkosen kertoimen, mikä kelpaa allekirjoittaneelle mainiosti.

Pelivihje: Italia voittaa päästämättä maalia (2,17)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here