Kanerva: ”Haluamme päättää karsinnat voittoon”

Palloliitto logo

Palloliitto logoSuomi kohtaa tänään MM-karsintojen viimeisessä lohko-ottelussa Turkin. Turussa pelattava kamppailu käynnistyy kello 21.45.

Suomi on jo menettänyt mahdollisuutensa jatkoon, mutta Huuhkajat ovat osoittaneet edellisissä otteluissa selkeitä piristymisen merkkejä. Huuhkajien saldo kolmesta edellisestä karsintaottelusta on kaksi voittoa ja tasapeli.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva toivoo, että vahvat peliesitykset jatkuisivat tänään Turussa. Suomi pyrkii jatkamaan hyvää putkeaan.

– Haemme kunnon päätöstä karsinnoille. Haluamme päättää nämä karsinnat kunnialla ja myös voitolla, Kanerva sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

– Turkki on toki kova joukkue, sen näimme jo vierasottelussamme heitä vastaan. Meillä on alla kuitenkin kolme hyvää ottelua ja sen kautta lähdemme hakemaan tulosta nytkin.

Suomi oli perjantaina Kroatiaa vastaan varsinkin ensimmäisellä puoliajalla helisemässä, mutta toinen jakso oli vahvempi. Tulosta lähdetään hakemaan tänäänkin nöyrästi puolustuspelaamisen kautta.

– Puolustuspeli on tärkeä osa kokonaisuutta ja sitä kautta päästään myös hyökkäämään. Toki Kroatia-pelissä emme oikein kuitenkaan päässeet ensimmäisellä jaksolla paineen alta pois ja meidän täytyy nyt pystyä olemaan pallollisesti aktiivisempia.

Suomi – Turkki tänään kello 21.45
> Yle näyttää ottelun suorana lähetyksenä

Lue otteluennakko ja katso pelivihjeet tästä.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja saat hyviä bonuksia (100% + hyviä kampanjabonuksia), sekä näet huippufutiksen striimejä, kuten Serie A, La Liga, Bundesliiga, yms.

Edellinen artikkeliLähde: Robinho suunnittelee paluuta La Ligaan
Seuraava artikkeliHanki Jorma Vuoksenmaan Pelaajalta pelaajille -kirja ilmaiseksi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän