Puoliaika.com otteluennakko: Suomi – Turkki

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Suomi kohtaa tänään Turkin merkityksettömässä MM-karsintaottelussa. Ottelu alkaa klo 21.45 ja tarjolla on vain kunniaa.

Suomi on parantanut peliään huomattavasti sen jälkeen, kun Markku Kanerva otti vetovastuun maajoukkueesta. Viimeisestä kolmesta ottelusta Huuhkajat ovat ottaneet 7 pistettä. Voitot ovat tulleet Kosovosta ja Islannista, sekä Kroatialta Huuhkajat ryöstivät vierastasurin. Viimeisestä kolmesta pelistä Turkki puolestaan on saanut kolme pistettä. He kaatoivat Kroatian, mutta hävisivät Islannille ja Ukrainalle.

Turkki ei kaksikon viimeisessä kohtaamisessa jättänyt Suomelle mahdollisuuksia, sillä he olivat 2-0 johdossa jo 13 minuutin pelin jälkeen. Turkille koetun tappion jälkeen Suomi on hävinnyt vain kerran, joten selkeää parannusta maajoukkueen peliin on tullut.

Erikoinen fakta ottelusta: kahdeksan viimeisen keskinäisessä pelatussa ottelussa ei olla nähty tasapelejä. Suomi on voittanut 5 ja Turkki 3. Jos historiaa ja nykyistä formia seuraa, niin Suomen pitäisi ottaa tänään voitto. Turkin tähdet tuskin antavat 100% efforttia tänään, vaan säästelevät itseään seurajoukkueiden peliin. Vähemmän peliaikaa saaneet pelaajat tulevat todennäköisesti saamaan enemmän vastuuta tänään Turkin puolelta. Suomen puolestaan luulisi lähtevän parhaalla kokoonpanolla, sillä pientä maineenkiillotusta tarvitaan edelleen.

Poimimme siis seuraavat kohteet illan otteluun Unibetin tililtä:

  • 1X @1.56
  • Kotijoukkue voittaa vähintään yhden puoliajan; Kyllä @2.02

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä ja saat hyviä bonuksia (100% + hyviä kampanjabonuksia), sekä näet huippufutiksen striimejä, kuten Serie A, La Liga, Bundesliiga, yms.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

11 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here