20-vuotias suomalaishyökkääjä Benjamin Källman puski sunnuntaina avausmaalinsa Tanskan pääsarjan alemman loppusarjan ottelussa.

Källmanin edustama Vendsyssel FF oli jo matkalla kotivoittoon Hobroa vastaan, mutta vierailija oli lopussa sitkeä – ensin kavennus 75. minuutilla ja tasoitus lisäajalla. Molempien maalien tekijänä kunnostautui Paal Alexander Kirkevold. Loppunumerot siis 3-3 (1-1).

Källman nikkasi kauniisti 1-1-tasoitusmaalin 29. minuutilla. FC Interistä lainasopimuksella skottiseura Dundee Unitediin siirtynyt Källman sai lähtöpassit tammikuun lopulla ja siirtyi tanskalaisseuraan kesään ulottuvalla lainasopimuksella.