Klassikkovideo: Jose Mourinhon hulvaton tarina Mario Balotellista

Mario Balotellista riittää hulvattomia tarinoita niin kentältä kuin sen ulkopuolelta. Tässä niistä yksi Jose Mourinhon kertomana.

Jose Mourinho kertoi vuosia sitten hauskan tarinan entisestä pelaajastaan Mario Balotellista televisioyhtiö CNN:n haastattelussa, jossa toimittaja kysyi portugalilaisluotsin uran haastavimpia valmennettavia. Mourinho toimi Balotellin valmentajana Serie A:n suurseura Inter Milanissa.

Inter oli pelaamassa vierasottelua Venäjän Kazanissa. Mourinhon luotsaamalla Interillä ei ollut muita hyökkääjiä pelikykyisenä kuin Balotelli.

Temperamenttisena tuittupäänä tunnettu italialaiskärki otti ensimmäisen puoliajan lopulla keltaisen kortin. Mourinho kertoi käyttäneensä 15 minuutin tauosta 14 minuuttia siihen, että neuvoi Balotellia pitämään päänsä kylmänä toisella puoliajalla. Vaikka joku provosoisi Balotellia, hänen olisi vain pidettävä tunteet kurissa, koska Mourinholla ei ollut muita hyökkääjiä vaihtopenkillä, eikä hän täten voisi vaihtaa Balotellia pois.

Mourinhon pyynnöt ja neuvot menivät kuuroille korville. Balotelli sai toisen puoliajan avausminuutilla toisen keltaisen kortin ja lensi suihkuun.

Jose Mourinhon tarina Mario Balotellista

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Panaman vaihtopelaaja potkaisee pallon katsomoon – ja MM-kisapaikka varmistuu

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here